Onnistunut strategia- ja tulevaisuuspäivä

Toteutimme Kati Huovinmaan fasilitoimana onnistuneen strategia- ja tulevaisuuspäivän. Erityisesti arvostimme päivän huolellista valmistelua yhdessä tilaajan kanssa sekä tapahtuman osallistavia työmenetelmiä.

Kati otti hienosti huomioon aiemman organisaatiossa tehdyn työn ja tulevaisuuspohdinnat. Hän kannusti avartamaan näkökulmia ja löytämään vahvuuksia. Kaikki pääsivät ääneen ja saimme paljon aikaan. Voin suositella!

— Kimmo Antila, toimitusjohtaja, Postimuseosäätiö sr.

Työkaluja muutoksen johtamiseen

Pidin Muutosjohtoryhmän järjestelmällisyydestä ja agendasta. Kati ohjasi meitä systemaattisesti tapaamisesta toiseen. Kaiken tämän hän teki kuitenkin rennosti ja positiivisella viestinnällä. Kati onnistui ryhmämme tsemppaamisessa, jolloin saimme prosessissa enemmän irti!

Tapaamisissa Kati onnistui poimimaan oleelliset tarttumakohdat, kysymään oikeat ja sopivasti herättelevät kysymykset, ja oivalluttamaan meidät kunkin yksilöinä johtopäätöksiin, joita emme ilman mentorointia olisi tunnistaneet. Kati kiteytti tarvittaessa myös itse suoria toimintasuosituksia.

Meille jokaiselle jäi Muutosjohtoryhmästä työkaluja muutoksen johtamiseen!

— Hanna-Riina Korhonen, yksikönjohtaja, Nordic Morning Oy

Kiito laatikon ulkopuolelle
rohkeuden potkulla

Hulluttelua Huovinmaan kanssa. Hillitöntä, hauskaa, villiä ja viisasta ajatusten läiskettä. Pohdintaa ja paatoksen purkamista... Tätä kaikkia oli päivämme Katin kanssa.

Me teimme sen itse! Järjestimme visiomme, missiomme, unelmamme, meidät ja heidät hienoksi viestiksi, jonka keskellä on turvallista ja inspiroivaa olla. Kati kaivoi sen meistä lempeästi mentoroiden. Ja onneksi yhteinen matkamme jatkuu... Katin tuella viemme punaisen lankamme jokapäiväisen työn tasolle.

- Kristiina Hemminki, hallituksen puheenjohtaja
& Justus Järnefelt, toimitusjohtaja Studio Fotonokka Oy

Mentorointi ylitti täysin kaikki odotukseni

Heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen olin ällikällä lyöty, ja mentorointi ylitti täysin kaikki odotukseni.

Katilla ja minulla on aika erilaiset taustat, mutta silti tuntui, että Kati tajusi heti monia asioita, joita en ollut itse ikinä tunnistanut itsessäni, ja hän sai mentorina minut ymmärtämään, miten nämä asiat ovat vaikuttaneet työhöni ja omaan ammattikuvaani.

Mikä parasta, Kati osasi heti antaa hyvinkin konkreettisia neuvoja ja asetti minulle kysymyksiä ja tehtäviä, joista ymmärsin heti voivani ammentaa oman tilanteeni kehittämiseen parempaan suuntaan. Olen huomannut itsekin jo valtavaa kehitystä itsessäni ja huomaan palaavani Katin neuvoihin ja yhteisiin keskusteluihimme.

Kati on opettanut minulle paljon esimerkiksi priorisoinnista, ylpeydestä ja itsensä arvostamisesta, joka näkyy varmasti myös muille. Odotan suurella innolla jatkoa mentoroinnille.

- Mia Lavanti, markkinointipäällikkö, Wolt Oy


Lisää ymmärrystä johtajuudesta

Ymmärsin Muutosjohtoryhmän myötä johtajuuden entistä enemmän prosessina, tehtävänä, johon kasvetaan ja jolle pitää antaa aikaa. Opin ymmärtämään johtajuutta paremmin tehtävänä ja työnkuvana.

- Anna Möttölä, toiminnanjohtaja, Helsinki International Film Festival - Rakkautta & Anarkiaa ryOsaaminen ja mahdollisuudet uusin silmin

Kun tapasimme Katin kanssa mentoroinnin merkeissä ensimmäisen kerran, olin vailla visiota siitä, mihin suuntaisin seuraavaksi. Tapaamisemme käynnisti prosessin, jossa aloin nähdä oman osaamiseni ja mahdollisuuteni uusin silmin. Kati tunnisti työurani avainkokemukset ja auttoi minua muistamaan olennaiset onnistumisen hetket ja ne esteet, joita itse omalle urapolulleni asetin.

Katin rauhallinen ja kuunteleva mentorointitapa auttoi pysähtymään ja katsomaan asioita avarammin. Mentorointi auttoi minua seuraavien askelmerkkien löytämisessä, mutta osoitti myös, että omat valintani minun on tehtävä itse. Mentoroinnin avulla löysin uutta vahvuutta ja uusia keinoja ratkaisujen tekemiseen. Uteliain mielin pohdin jo seuraavaa siirtoa!

— Leenu Juurola, kohti seuraavaa siirtoa


Sain itsevarmuutta, oivalluksia ja rohkeutta

Johtajuusmentorointisessiot Katin kanssa antoivat kykyä katsoa itseäni ulkopuolelta. Opin arvostamaan tekemistäni, sain uuden itsevarmuuden – ja oivalluksen siitä, että suunta on oikea! Rohkeutta mennä eteenpäin tavoitteet korkealla!

— Johtamisammattilainen

Läsnäoleva ja selkeä

Sain selkeitä työvälineitä Katja Lundén Companyn strategiatyöhön ja paljon muuhunkin asiaan liittyvään. Kati on hyvä kuuntelija, läsnäoleva ja selkeä. Hän haastaa ja konkretisoi, tuo asiat näkyviksi - usein uudesta ja tuoreesta näkökulmasta tilannetta katsoen. Suosittelen!

— Katja Lundén, taiteellinen johtaja & koreografi


Sytyttävä & innostava

Kati on sytyttävä ja innostava, ja paneutuu ongelmakohtiin syvällisesti. Kati osaa kysyä oikeat kysymykset ja haastaa pohtimaan omaa roolia yllättävistäkin näkökulmista. Kati osaa valoisalla ja kannustavalla, mutta kriittisellä katseellaan nähdä reittejä ja neuvoa, miten edetä. Hän haastaa purkamaan itsestäänselvyydet ja näkemään niiden taakse. Katin kanssa voi yhtä hyvin maalailla suuria linjoja että miettiä pieniä, konkreettisia askelia suunnan löytymiseksi.

Opin näkemään aivan uusia mahdollisuuksia. Lopulta ehkä suurin asia oli, että aloin löytää itsestäni rohkeutta. Yhtäkkiä, muutaman kuukauden kuluttua mentoroinnin päättymisestä, olen löytänyt itseni tekemästä niitä asioita, mistä puhuimme.

— Mentoroitava, museonjohtaja

Radikaalit oivallukset

Johtajuusmentorointi oli investointi, joka todella kannatti ja maksoi itsensä monin verroin takaisin. Opin ymmärtämään perinpohjaisten, hyvin pohjustettujen ja viisaasti toteutettujen muutosten merkityksen. Yhteistyössä on voimaa, oli oivallus että johtaja voi saada paljon näkemyksiä johdettaviltaan. Se motivoi kaikkia.

— Uudet oivallukset löytänyt johtaja

Uusi, yllättävä suunta

Tavoitteellinen yksilömentorointi yllätti minut. Uskalsin Katin osaavan sparrauksen ansiosta löytää itselleni vahvuuksieni mukaisen ja uuden, yllättävän suunnan. Olen ikikiitollinen ja tyytyväinen. Paras tekemäni investointi: yksilömentorointi. Vahva suositus!

— Uuden suunnan löytänyt mentoroitava

Ajatuksia herättävää puhetta muutoksesta

Kati Huovinmaa piti Taiteen perusopetusliiton koulutuspäivässä inspiroivan ja käytännönläheisen luennon taiteen alan toimintakulttuurin muutoksesta ja siitä viestimisestä. Kati oli juuri oikeanlainen luennoitsija meille taiteen perusopetuksen alumnina. Luento oli vahvan visuaalinen ja muutoksen vaiheita helpottava. Voimme suositella!

— Riikka Mäkikoskela, puheenjohtaja, Taiteen perusopetusliiton Osaamistyöryhmä & toiminnanjohtaja, Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto

Suosittelen lämpimästi!

Kati on mentoroinnin ammattilainen, jonka kanssa oli helppoa keskustella johtamisesta niin organisaation muutosprosessiin kuin henkilökohtaisiin kehittymissuunnitelmiini liittyen. Pieniin ja suuriin ongelmiin löytyi suunta kohti parempia prosesseja, joista arkinen työelämä koostuu. Kati on tarkkakorvainen ihmistuntija, sitoutunut ja kannustava tuki monenlaiselle työelämän matkalle, suosittelen häntä lämpimästi.

— Paula Toppila, toiminnanjohtaja, IHME Helsinki

Kirkkaan vision merkitys

Muutosjohtoryhmä sai minut ennen kaikkea näkemään, kuinka suuri merkitys johtajan omalla visiolla ja sen kirkkaudella on. Lisäksi ajatukseni omasta roolistani johtajana selkeytyivät - näen aiempaa tarkemmin, missä olen jo hyvä ja missä voin vielä kehittyä.

— Miia-Liina Tommila, arkkitehti ja Arkkitehdit Tommila Oy:n toimitusjohtaja & Kaleidoscope Nordic AS:n omistajaosakas

Ainutlaatuinen muutosjohtoryhmä!

Muutosjohtoryhmän ainutlaatuisuus oli vertaismentoroinnin tehossa. Aktiivinen kokemusten ja oppien jakaminen laajensi omaa kapeaa näkökulmaa. Jokaisella johtavassa asemassa olevalla tulisi olla mahdollisuus vastaavaan vertaistukeen!

— Maria Haukka, lehtori, johtamisen ja innovaatio-osaamisen opettaja & StartUp Schoolin coach, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Parasta antia

Katin vetämä arvojen määrittelyn työpaja Johtajatulilla oli paras anti koko tapahtumassa, vaikka siellä oli mahtava ohjelma muutenkin. Olen kiitollinen ajatuksista ja erittäin mielenkiintoisesta keskustelusta! Olen työelämässä jonkinlaisessa käännekohdassa, ja Katin johdattelema keskustelu auttoi minua selkiyttämään ajatuksiani.

— Mirkka Ruotsalainen, Johtajatulien osallistuja

Katilla on upea kyky

Kati Huovinmaan yksilömentorointi selkeytti ajatuksiani työn ja uran suhteen. Katilla on upea kyky jäsennellä mentoroitavan joskus sekavaltakin tuntuva tilanne pala palalta haltuun otettavaksi kokonaisuuksiksi. 

Kati ei anna valmiita vastauksia, vaan auttaa mentoroitavaa löytämään omannäköisen tiensä. Kati on sitoutunut, tarkkanäköinen ja kannustava asiantuntija. Hänen työskentelystään puuttuu tyystin feikki konsulttipuhe. Suosittelen Katia lämpimästi kaikille niille, jotka kaipaavat sparraajaa uralleen.

- Johtamisen ammattilainen

Intensiivistä ja antoisaa!

Muutosjohtoryhmä laajensi omaa osaamistani, syvensi näkemyksiäni ja toi uusia näkökulmia. Ryhmän jäsenet täydensivät hyvin toisiaan - kokemusta oli eri aloilta ja eri vaiheista. Ryhmätapaamiset olivat intensiivisiä ja antoisia, Kati on hyvä fasilitaattori.

Voin lämpimästi suositella Katin yksilömentorointeja ja muutosjohtoryhmää!

— Karoliina Korpilahti, ohjelmapäällikkö


Mielettömän syvällisesti ja hyvin paneutunut

Kati oli paneutunut käsillä olevaan organisaatioon mielettömän syvällisesti ja hyvin.

— Johtoryhmävalmennukseen osallistunut

Loistava strategiatyössä

Voin suositella Katia. Hän on loistava osaaja strategiatyössä!

— Eero Ehanti, ICOM Suomen hallituksen puheenjohtaja


Erittäin lämmin suositus

Kati sysäsi elämässäni liikkeeseen mannerlaatat! Tämän ansioista sain uusia näkökulmia ja ajatuksia tämänhetkiseen tilanteeseeni. Tuntui, että pitkästä aikaa liikuin eteenpäin innostuneena ja motivoituneena tulevasta. Suosittelen erittäin lämpimästi Katia!

— Kristiina Wheeler, muusikko


Kati on kuunteleva ja älykäs johtamisammattilainen

Kati on kuunteleva ja älykäs johtamisammattilainen. Hän saa nopeasti kiinni asioista ja auttaa kirkastamaan omia ajatuksia olipa sitten kyseessä lyhyt työnhakuun liittyvä sparraus tai pidempi mentorointijakso.

— Karoliina Korpilahti, ohjelmapäällikkö

Erinomainen täsmäisku

Kati auttoi minua työhaastatteluun valmistautumisessa rohkaisevalla ja kannustavalla otteella. Viime hetken sparraussessio toimi erinomaisena täsmäiskuna tulevaan haasteeseen ja tuotti tulosta, sillä sain tavoittelemani työpaikan."

- Kiitollinen kulttuuriammattilainen

Paras tekemäni sijoitus!

Opin ymmärtämään omat vahvuuteni ja arvoni, sain rohkeutta. Ennen viimeistä eli 5. tapaamistamme minulla oli uusi unelmatyö. Mentorointiin kuluneet rahat ovat paras tekemäni sijoitus.

Kati ei tuputa valmiita vastauksia tai ympäripyöreitä kliseitä. Hän näki tilanteeni todella tarkasti kuunneltuaan hetken omaa sekavaa pohdintaani. Kati ei itse asiassa puhu kovin paljon, hän kuuntelee - oikeasti kuuntelee. Kati tukee ja auttaa löytämään ratkaisuja itse. Kati kertoo myös omista kokemuksista johtajana ja miten on itse joitakin tilanteita ratkaissut - ei avaimena kaikkeen, vaan esimerkkinä. Hän on rauhallinen, inspiroiva ja voimakkaasti läsnä tilanteessa. Voin varauksetta suositella!

— Uuden unelmatyön löytänyt mentoroitava

Uutta uskoa ammatillisiin taitoihin

Katin vetämä työnhakumentorointi auttoi minua uskomaan ammatillisiin taitoihini. Sain uutta itsevarmuutta. Mentorointitapaamisen jälkeen työhaastatteluissa oli paljon rauhallisempi ja itsevarmempi olo kuin koskaan ennen. Uskon, että mentorointi myös auttoi minua saamaan vuosikausia jatkuneiden pätkätöiden jälkeen vakituisen työpaikan. Kati on hyvä siinä, mitä tekee. Arvostan!

— Vakituisen työn löytänyt mentoroitava


Taitava, rohkaiseva ja luotettava

Kati on taitava hahmottamaan organisaation kuvioita ja avaamaan laajoja näkymiä. Hän ohjaa näkemyksellisesti keskittämään voimat olennaiseen. Kati kannusti valintoihin, joita kohti olin menossa. Hän on ihmisläheinen, selkeä, rohkaiseva ja rohkea. Kati on varma ja luotettava, tarkkanäköinen ja valpas. Näiden ominaisuuksien tukemana on helppo kehittyä.

— Minna Turtiainen, kokoelmapäällikkö, Gallen-Kallelan Museo, museoalan johtajakoulutusohjelma

Muutosvoimat oikeaan osoitteeseen

Ehdottomasti suosittelen Katin palveluita kaikille, joilla on halu päästä eteenpäin. Kati osaa ohjata energiat ja muutosvoimat oikeaan osoitteeseen niin, että tuloksia syntyy! Katin mentoroinnin tuloksena sain hakemani työpaikan. Aion käyttää hänen palvelujaan myös tulevaisuudessa urani edistämiseen. Innostava, motivoiva - mutta ei turhan lässy!

— Lassi, mentoroitava

Todellakin sitä, mitä etsin!

Kati veti Mothers in Business -minglen ‘Järki vai tunteet? Emootiot organisaatiomuutoksessa’ alustuksen kutsustani. Sain todellakin, mitä etsin! Pidin Katin tavasta esiintyä ja olla läsnä tilanteessa. Hän sanoitti keskustelussa esiin nousseita asioita hyvin. Voin suositella!

— Eeva Reittilä, mingle-vastaava
Mothers in Business Helsinki

Erinomaista!

Kati veti tulevaisuuteen suuntaavassa kickoff-tilaisuudessamme rohkeaan työhön kannustavan luennon. Saimme erinomaista palautetta luennosta useilta tilaisuuden osallistujilta. Kati onnistui puhuttelemaan ja inspiroimaan meitä. Suosittelen Katia, jos haluat löytää uusia suuntia työyhteisöllesi!

— Rauha Maarno, toiminnanjohtaja
Suomen kirjastoseura

Suosittelen muutosjohtoryhmää!

Johtajalla ei ole aina laajaa organisaatiota tukenaan. Vertaistukea ja sparrausta voi löytää onneksi muualta. Strategiatyössä sparrauksen merkitys korostuu entisestään.

— Salla Mistola, toiminnanjohtaja, Susanna Leinonen Company

Voin suositella!

Voin suositella muutosjohtoryhmää! Se on ollut hyvä ja tärkeä luottoryhmä eri tilanteissa ja positioissa työskenteleville ihmisille. Joka tapaamiskerta on pysytty tiiviisti kiinni asiassa. Oivalsin uusia näkökulmia muutoksen johtamisesta ja omista vaiheistani sen parissa. Hienoa, että minulla on vastaisuudessa työluottoverkosto, jolta pyytää neuvoa tai tukea.

- Kira Sjöberg, Senior Consultant, Hopkins Oy

Kannustava ja hyväksyvä

Voin suositella Katin tarjoamaa yksilömentorointia: proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen menetelmä, kannustava ja hyväksyvä asenne. Kati on kulttuurialaa tunteva, näkyvästi toimiva ammattilainen. Suurin hyöty olivat keskustelujen kautta syntynyt vuorovaikutus ja siitä herännyt oma pohdinta.

- Rimma Gimpel, suunnanvaihtaja

Viisasta ratkaisukykyä

Katilla on kokemuksen tuomaa viisasta ratkaisukykyä. Mentorointitapaamisten jälkeen oli aina positiivinen ja voimaantunut olo. Olen toiminut tavalla, jota en ollut ennen kokeillut. Kati osaa kuunnella ja kuulla, olla empaattinen ja kannustava, juuri sellainen tukija, jota uuden uran suunnittelussa kaipaa.

— Paula Panttila, uranvaihtaja & mentoroitava

 Tyyni, viisas & kannustava

Suosittelen lämpimästi! Kati huokuu mentorina tyyneyttä & viisautta ja osaa viedä sekä johdattaa keskustelut syvälle. Hän on myös sopivan räväkkä & vaativa sekä konkreettiseen toimintaan kannustava. Kati valoi luottoa minuun sekä omiin vahvuuksiini.”

— Matias Kallio,
Value Based Leadership -johtajakoulutusohjelma

Selkeyttä, rohkeutta, uskallusta

Ilman Katin apua emme ehkä olisi uskaltaneet! Sessiomme selkiytti ajatuksia ja antoi rohkeutta aloittaa aivan uudenlaisen kampanjan.

— Salla Mistola, toiminnanjohtaja
Susanna Leinonen Company

Konkreettiset työkalut avuksi

Katin johdolla saimme konkreettisia työkaluja oman suuntamme selkeyttämiseksi ja oivalsimme radikaalin vision merkityksen. Kati on motivoiva, näkemyksellinen ja helposti lähestyttävä johtamisen ja strategiatyön ammattilainen.

— Tyytyväinen asiakas


Pohdintaa monelta kantilta

Suosittelen muutosjohtoryhmää sinulle johtaja, joka haet uutta suuntaa tai painit kiperien kysymysten parissa ja oma lähipiiri tuntuu olevan liian lähellä. Prosessin aikana ehtii pohtia asioita monelta kantilta.

— Minna von Zansen, asiakkuusjohtaja, Celia

Hyvä vertaisverkosto!

Muutosjohtoryhmä on hyvä vertaisverkosto, ollut avaavaa kuulla muiden lähestymistapoja erilaisiin haastaviin työelämän ongelmiin, ja tukenut hyvin omaa asioiden ja tilanteiden hahmottamiskykyä.

- Inari Virkkala, arkkitehti, projektipäällikkö

Luottoryhmä vie eteenpäin

Muutosjohtoryhmä ja mentori, jonka tuki on vienyt eteenpäin oman työn isojen haasteiden läpi. Ryhmä, jossa ei ole aihetta, josta ei voisi puhua.

- Alina Mänttäri, toiminnanjohtaja, Taidemaalariliitto

Johtajuuteen apua

Johtaminen on usein yksinäistä työtä. Kati Huovinmaan johtajuusmentoroinnin myötä sain paljon uusia oivalluksia ja helpotusta yksinäisiin pohdintoihin. Iso suositus täältä kaikille johtajille!

- Toiminnanjohtaja