Lähde matkaani. Vaikuttavaa mentorointia.

Perhosvaikutuksella tarkoitetaan sitä, että perhosen siivenisku voi saada aikaan pitkän ketjumaisen reagoinnin seurauksena myrskyn toisella puolen maapalloa. Pienikin muutos voi tutkitusti saada aikaan suuria vaikutuksia ja ketjureaktiot voivat muuttaa kokonaisuuden täysin erilaiseksi.

Muutosjohtajana ja ammattimentorina ajattelen, että muutoksessa pienetkin askeleet ovat usein merkityksellisiä. Millaista myönteistä myrskyä sinä kaipaat? Voisinko minä olla avuksi muutoksesi alkuvaiheissa, voisinko auttaa ja rohkaista suuntaamaan sinua kohti toivomaasi muutosta?

Mentorointi on intensiivistä, tavoitteellista, luottamuksellista, antoisaa, tehokkaasti eteenpäinsuuntaavaa. Ja silti: autan mentoroitavia niin vähän kuin on tarpeellista. Suurimmat ja pysyvimmät oivallukset syntyvät nimittäin usein silloin, kun mentoroitava itse ottaa vastuun ja minä mentorina luon turvalliset puitteet ja varmistan, että alun pienet askeleet ovat oikeita johtaakseen isoon muutokseen.

Kaipaatko sinä mentoria? Ota yhteys: kati@huovinmaa.com niin sovitaan, kuinka etenemme.