Tulossa! Tietokirja keväällä 2020

Pidän teitä jännityksessä. Vielä en voi paljastaa, mitä kaikkea keväällä 2020 ilmestyvä tietokirjani pitää sisällään. Sen voin kuitenkin jo kertoa, että kirjani käsittelee muutoksia, johtajuutta, johtajaksi kasvamista, arvoja ja omia työelämän valintojani. Mukana on myös monta haastattelua. Niiden kautta lukija saa laajan käsityksen johtamisen eri näkökulmiin. Haastattelut auttavat myös ymmärtämään, millaista on työni ammattimentorina.

Kirjaa varten haastatellut johtamisen ammattilaiset ovat Marco Mäkinen (TBWA), Mirva Merimaa (Tiketti), Mia Lavanti (Wolt), Salla Mistola (Susanna Leinonen Company), Miia-Liina Tommila (Arkkitehdit Tommila), Hanna-Riina Korhonen (Nordic Morning), Karoliina Korpilahti (Suomen Viron-instituutti), Maria Haukka (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu) ja Anna Möttölä (Rakkautta & Anarkiaa).

Viisas Elämä -kustantamon sanoin: Luvassa on jotain todella tärisyttävää, järisyttävää, uutta ajattelua työmaailmaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteys!

-Kati Huovinmaa, johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen


Kuva: Olga Poppius / Studio Fotonokka

Kuva: Olga Poppius / Studio Fotonokka