Mitä radikaalius minulle merkitsee?

Radikaalius on vuorovaikutuksen ohella toinen työni arvo. Mitä radikaalius minulle merkitsee? Miten autan radikaalisti ihmisiä ja organisaatioita eteenpäin? Minulta ilmestyy tietokirja Radikaalista muutosjohtamisesta. Sitä odotellessa, lue blogini ja oivalla radikaaliuden merkitys ja voima.

Radikaalius on perustavanlaatuista

Radikaalius on perustavanlaatuista, radikaalius vaikuttaa ytimiin asti. Radikalismi tuo monelle mieleen vahvan negatiivisia ja uhkaavia mielikuvia. Minun edustamani radikaalius on vahvan myönteistä, se vie voimalla eteenpäin.

Minun työssäni johtamisen ja mentoroinnin ammattilaisena radikaalius tarkoittaa sitä, että en tarjoa pintapuolista apua. Auttamieni organisaatioiden kohdalla rakenteet selvitetään ja selkeytetään perinpohjaisesti esimerkiksi ennen uuden strategian rakentamista. Kaikki vaiheet toteutuvat tiiviissä vuorovaikutuksessa organisaation edustajien ja minun kanssani. En päästä helpolla, kysyn myös vaikeita ja pistän pohtimaan. Lopputulos palkitsee ja palautteet puhuvat puolestaan. Radikaalikaan muutos ei välttämättä uudista koko organisaation perusteita. Mikäli vanhaa jätetään mukaan, se on ensin tutkailtu läpi ja varmistettu, että sen matkassa pitäminen on viisasta myös tulevaisuudessa.

Minun edustamani radikaalius on vahvan myönteistä, se vie voimalla eteenpäin.

Yksilömentoroinnissa radikaalius edellyttää pysähtymistä asiakkaani oman työtilanteen äärelle. Se edellyttää aitoa ja rehellistä nykytilanteen ja tulevaisuuden mahdollisuuksien tarkastelua. Olen kokenut johtamisen ammattilainen ja sertifioitu Business Mentor. Kokemukseni kautta minulla on laaja valikoima menetelmiä ja työkaluja, joiden ansiosta pystyn tilannekohtaisesti edesauttamaan asiakkaani onnistumisia.

Radikaalius on myös sitä, että en päästä itseänikään helpolla. Haastan, kyseenalaistan ja kehitän jatkuvasti omaa osaamistani. Jokainen asiakas on minulle yksilö, jolle räätälöin hänen tilanteeseensa parhaan mahdollisen avun. Mitä en ymmärtänyt vielä kertoa sinulle? Mitä tahdot vielä kuulla? Ota yhteys, jatketaan yhdessä.

Kati Huovinmaa, johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen
Huovinmaa Oy +358 40 572 936

Kuva: Olga Poppius /Studio Fotonokka

Kuva: Olga Poppius /Studio Fotonokka