Työpajat ja luennot

Tavoitteelliset työpajat antavat organisaationne tarpeisiin kohdennetun avun. Sovellettavat menetelmät räätälöidään aina aitoihin tarpeisiin parhaiten sopiviksi. Strategia, työhyvinvointi, muutos, viestintä, roolit, motivaatio - mikä teema on teille ajankohtainen? Selkeä, konkreettinen alustus ja fasilitoidut työpajat on kiitelty kokonaisuus tavoitteiden saavuttamiseksi. Kokonaisuutta voi täydentää kohdennetuilla yksilömentoroinneilla johtajille, johtoryhmille ja asiantuntijoille. Voit tilata minut myös luennoimaan tai pitämään puheen tilaisuuteesi.

Olen saanut työskennellä yhteensä yli 20 organisaation kanssa. Tutustu palautteisiin alla ja täällä! Ota yhteys, sovitaan tarkemmin.

Kuinka organisaatioapu käytännössä etenee? Lue blogistani.

Tulossa: Äänenkäytön iltapäivä pe 4.10. Helsingissä.

Mennyt tapahtuma - lisää luvassa: to 14.3. luento muutosjohtajuudesta.

 

Referenssit ja palautteet

Referenssejä: Studio Fotonokka Oy, Suomen museoliitto, Suomen Kulttuurirahasto, Helsingin kaupunki / Annantalo, Tiketti Oy, Tiketti Galleria, ICOM Suomi, Susanna Leinonen Company, Katja Lundén Company, Suomen kirjastoseura, MiB Helsinki, Taiteen perusopetusliitto TPO ry, Postimuseo, Johtajatulet. Tutustu palautteisiin alla ja täällä.

Hinnasto

1 850 € - 12 350 € + alv. 24 %

Hintaan vaikuttavat sisältö ja laajuus. Ota yhteys, saat täsmennetyn tarjouksen:

kati@huovinmaa.com / +358 40 572 9369


 

Palautteita

Suuntamme vahvistui

"Katin taidokkaasti vetämän työpajan ansiosta saimme lisättyä tuntuvasti me-henkeä ja yhteinen suuntamme vahvistui.”

— Johtaja, tyytyväinen asiakas

Todellakin sitä, mitä etsin!

“Kati veti ‘Järki vai tunteet? Emootiot organisaatiomuutoksessa’ alustuksen kutsustani. Sain todellakin, mitä etsin! Pidin Katin tavasta esiintyä ja olla läsnä tilanteessa. Hän sanoitti keskustelussa esiin nousseita asioita hyvin. Voin suositella!”

— Eeva Reittilä, mingle-vastaava
Mothers in Business Helsinki

Loistava strategiatyössä

Voin suositella Katia. Hän on loistava osaaja strategiatyössä!

— Eero Ehanti, ICOM Suomen hallituksen puheenjohtaja

Selkeyttä, rohkeutta, uskallusta

"Ilman Katin apua emme ehkä olisi uskaltaneet! Sessiomme selkiytti ajatuksia ja antoi rohkeutta aloittaa aivan uudenlaisen kampanjan."

— Salla Mistola, toiminnanjohtaja
Susanna Leinonen Company

Ytimiin meno vakuutti

"Pääsimme Katin johdolla kiinni sellaisiin ydintekijöihin, joiden hahmottaminen ja vahvistaminen auttoivat meitä roimasti eteenpäin. Suosittelen!”

— Tyytyväinen asiakas, kulttuuriala

Läsnäoleva ja selkeä

Sain selkeitä työvälineitä Katja Lundén Companyn strategiatyöhön ja paljon muuhunkin asiaan liittyvään. Kati on hyvä kuuntelija, läsnäoleva ja selkeä. Hän haastaa ja konkretisoi, tuo asiat näkyviksi - usein uudesta ja tuoreesta näkökulmasta tilannetta katsoen. Suosittelen!

— Katja Lundén, taiteellinen johtaja & koreografi

Parasta antia

“Katin vetämä arvojen määrittelyn työpaja Johtajatulilla oli paras anti koko tapahtumassa, vaikka siellä oli mahtava ohjelma muutenkin. Olen kiitollinen ajatuksista ja erittäin mielenkiintoisesta keskustelusta! Olen työelämässä jonkinlaisessa käännekohdassa, ja Katin johdattelema keskustelu auttoi minua selkiyttämään ajatuksiani.”

— Mirkka Ruotsalainen, Johtajatulien osallistuja

Erinomaista!

“Kati veti tulevaisuuteen suuntaavassa kickoff-tilaisuudessamme rohkeaan työhön kannustavan luennon. Saimme erinomaista palautetta luennosta useilta tilaisuuden osallistujilta. Kati onnistui puhuttelemaan ja inspiroimaan meitä. Suosittelen Katia, jos haluat löytää uusia suuntia työyhteisöllesi!”

— Rauha Maarno, toiminnanjohtaja
Suomen kirjastoseura

Radikaalin vision merkitys

"Katin johdolla saimme konkreettisia työkaluja oman suuntamme selkeyttämiseksi ja oivalsimme radikaalin vision merkityksen. Kati on motivoiva, näkemyksellinen ja helposti lähestyttävä johtamisen ja strategiatyön ammattilainen."

— Tyytyväinen asiakas

 

Radikaalit ratkaisut onnistumisiinne.


Älä epäröi, aloitetaan yhteistyö.

Muutosjohtajuus- ja mentorointipalvelut vuosien kokemuksella.