Työpajat ja luennot

Tavoitteelliset työpajat antavat organisaationne tarpeisiin kohdennetun avun. Strategia, muutos, viestintä, roolit, motivaatio - mikä teema on teille ajankohtainen? Selkeä, konkreettinen alustus ja fasilitoidut työpajat on kiitelty kokonaisuus tavoitteiden saavuttamiseksi. Voit tilata minut myös luennoimaan tai pitämään puheen tilaisuuteesi. Olen saanut työskennellä yhteensä 15 eri organisaation kanssa. Tutustu palautteisiin alla ja täällä! Ota yhteys, sovitaan tarkemmin.

Tulossa to 14.3. luento muutosjohtajuudesta.

 

Referenssit ja palautteet

Referenssejä: Suomen museoliitto, Suomen Kulttuurirahasto, ICOM Suomi, Susanna Leinonen Company, Katja Lundén Company, Suomen kirjastoseura, MiB Helsinki, Taiteen perusopetusliitto TPO ry. Tutustu palautteisiin alla ja täällä.

Hinnasto

1 350 € - 12 350 € + alv. 24 %

Hintaan vaikuttavat sisältö ja laajuus. Ota yhteys, saat täsmennetyn tarjouksen:

kati@huovinmaa.com / +358 40 572 9369


 

Palautteita

Todellakin sitä, mitä etsin!

“Kati veti Mothers in Business -minglen ‘Järki vai tunteet? Emootiot organisaatiomuutoksessa’ alustuksen kutsustani. Sain todellakin, mitä etsin! Pidin Katin tavasta esiintyä ja olla läsnä tilanteessa. Hän sanoitti keskustelussa esiin nousseita asioita hyvin. Voin suositella!”

— Eeva Reittilä, mingle-vastaava
Mothers in Business Helsinki

Suuntamme vahvistui

"Katin taidokkaasti vetämän työpajan ansiosta saimme lisättyä tuntuvasti me-henkeä ja yhteinen suuntamme vahvistui.”

— Toiminnanjohtaja, tyytyväinen asiakas

Selkeyttä, rohkeutta, uskallusta

"Ilman Katin apua emme ehkä olisi uskaltaneet! Sessiomme selkiytti ajatuksia ja antoi rohkeutta aloittaa aivan uudenlaisen kampanjan."

— Salla Mistola, toiminnanjohtaja
Susanna Leinonen Company

Ytimiin meno vakuutti

"Pääsimme Katin johdolla kiinni sellaisiin ydintekijöihin, joiden hahmottaminen ja vahvistaminen auttoivat meitä roimasti eteenpäin. Suosittelen!”

— Tyytyväinen asiakas, kulttuuriala

Erinomaista!

“Kati veti tulevaisuuteen suuntaavassa kickoff-tilaisuudessamme rohkeaan työhön kannustavan luennon. Saimme erinomaista palautetta luennosta useilta tilaisuuden osallistujilta. Kati onnistui puhuttelemaan ja inspiroimaan meitä. Suosittelen Katia, jos haluat löytää uusia suuntia työyhteisöllesi!”

— Rauha Maarno, toiminnanjohtaja
Suomen kirjastoseura

Radikaalin vision merkitys

"Katin johdolla saimme konkreettisia työkaluja oman suuntamme selkeyttämiseksi ja oivalsimme radikaalin vision merkityksen. Kati on motivoiva, näkemyksellinen ja helposti lähestyttävä johtamisen ja strategiatyön ammattilainen."

— Tyytyväinen asiakas

 

Tervetuloa mukaan matkaani.


Autan saavuttamaan tavoitteet.

Muutosjohtajuus- ja mentorointipalvelut ammattitaidolla ja luotettavasti.