Radikaaleinta on olla sellainen kuin oikeasti on - tervetuloa matkaani!

Ihan liian monet meistä toteuttavat työelämäänsä muiden odotusten ja normien mukaan. Saatamme piilotella omia intohimojamme, peläten muiden arvostelua tai torjuntaa. Radikaaleinta, mitä voimme tehdä, on olla sellainen kuin oikeasti olemme. Lue, miksi!

Meihin asetetaan monia rooleja ja odotuksia. Meistä tulee opiskelijoita ja työntekijöitä, vastuunkantajia, raamien rakentajia ja niiden sisällä suoriutujia. Joskus tärkein eli oma itse alkaakin kadota työn rakenteisiin ja odotuksiin. Peiliin katsoessa voi herätä kysymys, kukas tuossa tuijottaakaan? Radikaali työelämämuutos ei useinkaan ole ulkoinen, vaan sisäinen. Se lähtee monesti omien ydinarvojen löytämisestä. Olen päässyt aitiopaikalta ammattimentorina todistamaan tämän vuosien varrella lukuisia kertoja. Arvot eivät ole mikään strategiajargonin pakollinen osa, vaan oleellinen lähtökohta perinpohjaisiin ja radikaaleihin työelämän muutoksiin.

Meihin asetetaan monia rooleja ja odotuksia. Meistä tulee opiskelijoita ja työntekijöitä, vastuunkantajia, raamien rakentajia ja niiden sisällä suoriutujia.

Olisinko minä oikea radikaalien työelämämuutosten mentori sinulle?

Haluatko astua ulos valmiiksi tampatulta, yleisten odotusten mukaiselta uraltasi ja löytää omien arvojesi myötä aidon itsesi kaikkine epävarmuuksinesi ja vahvuuksinesi? Siinä tapauksessa saatan hyvinkin olla oikea ihminen taivaltasi selkeyttämään! Lue lisää tavoitteellisesta yksilömentoroinnista täällä.

Olen kaiken kokemukseni ja ammattitaitoni valjastamalla auttanut lukuisia eri alojen ihmisiä - nimikkeestä ja toimialasta riippumatta - löytämään omat vahvuutensa, mahdollisuutensa ja uuden arvojen mukaisen suunnan. Aina, kun uusi työpaikka tai konkreettinen urasuunta muuttuu mentoroitavalla todeksi, tiedän varmuudella että teen juuri sitä työtä mitä minun kuuluukin. Lue lisää taustastani täällä.

Varaa yksilömentoroinnin kartoitus

Ihan aluksi tarvitsemme lyhyen keskustelun selvittääksemme, olenko oikea ammattimentori sinulle. Ota merkittävä askel kohti omaa, radikaalia työelämämuutostasi. Varaa maksuton yksilömentoroinnin 30 min etäkartoitus ja selvitetään, miten voin auttaa sinua tekemään ne työelämämuutokset, joita juuri nyt tarvitset. Varaa maksuton 30 min etäkartoitus täällä.

"Jos muutos ei ole radikaali, miksi vaivautua ollenkaan?"

-Kati Huovinmaa, ammattimentori & tietokirjailija
FM, YAMK, YJEAT, Certified Business Mentor