Selkeytä suuntasi ammattimentorin avulla

Olen mentoroinut viimeisten vuosien aikana menestyksekkäästi yli neljääkymmentä ihmistä: johtajia, asiantuntijoita ja luovien alojen ammattilaisia. Tutustu mentoroinnista saamiini palautteisiin alla ja täällä.

Mentorointi on investointi omaan osaamiseen ja kehittymiseen. En tarjoa nopeita ratkaisuja, vaan perustavanlaatuisen avun kohti uutta suuntaa. Menetelmänä valmentava ammattimentorointi eroaa esimerkiksi coachauksesta siten, että mentori saa antaa myös neuvoja asiakkaalleen. Coach vie prosessia osaamisellaan eteenpäin, mutta ei neuvo. Tutustu mentorointipakettien hinnastoon ohessa.

Luottamuksellisesti toteutettu asiantuntijoiden valmentava yksilömentorointi auttaa seuraavissa pohdinnoissa: omien vahvuuksien ja mahdollisuuksien selkeyttäminen, suunnan kirkastaminen, arvojen merkitys ja toteutuminen, työnhaku. Tilaa mentori tästä tai ota yhteys: kati@huovinmaa.com / +358 40 572 9369.

Tarjoan lisäksi erityisesti johtajille kohdennetut yksilömentoroinnit: henkilöstöasiat, työssä jaksaminen, vaikeat tilanteet, oman uran edistäminen, strategiatyö, muutoksen johtaminen & aloittavan johtajan mentorointi.

Ammattimentorointi on koulutetun ja kokeneen ammattilaisen toteuttamaa mentorointia. Noudatan työssäni European Mentoring & Coaching Councilin eettistä säännöstöä. Olen kouluttautunut Certified Business Mentoriksi ja tarjoamani ammattimentorointipalvelut ovat maksullisia.

Olen toiminut myös pro bono -mentorina auttaakseni eteenpäin Suomen Ekonomeissa, Suomen Mentoreissa, museoalan johtajakoulutusohjelmassa, Value Based Leadership -ohjelmassa ja Mothers in Business ry:ssä.

 

Missä ja kuinka?

Paras tapaamistiheys on noin kuukauden eli lyhyimmilläänkin mentorointi on usean viikon kestävä prosessi. Tärkeintä on, että sinä hyödyt mentoroinnista mahdollisimman tehokkaasti. Mahdollisuus alkutapaamisen jälkeen myös Skype-mentorointiin. Kysy lisää! Tilaa mentori tästä.

Yksilömentoroinnin peruspaketit 3 kk, 6 kk & 9 kk sisältävät 60 min tapaamiset kerran kuussa, ammattimentori Kati Huovinmaan avun ja tavoitteellisen työskentelyn välitehtävineen.

Tilaa mentori tästä tai ota yhteys: kati@huovinmaa.com /
+358 40 572 9369.

Tutustu mentoroinnista saamiini palautteisiin alla ja täällä.

Hinnasto

Pyydä tarjous työnantajan kustantamasta mentoroinnista: kati@huovinmaa.com / +358 40 572 9369

Mentorointipaketti asiantuntijoille (yksityishenkilöt):
3 kk alk. 780 €
6 kk alk. 1 560 €
9 kk alk. 2 340 €

Mentorointipaketti johtajille (yksityishenkilöt):
3 kk alk. 985 €
6 kk alk. 1 960 €
9 kk alk. 2 895 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%.

Koroton osamaksu onnistuu. Mentoroinnin voi antaa myös lahjaksi. Kysy tarkemmin!


Palautteita

 

Suosittelen lämpimästi!

“Kati on mentoroinnin ammattilainen, jonka kanssa oli helppoa keskustella johtamisesta niin organisaation muutosprosessiin kuin henkilökohtaisiin kehittymissuunnitelmiini liittyen. Pieniin ja suuriin ongelmiin löytyi suunta kohti parempia prosesseja, joista arkinen työelämä koostuu. Kati on tarkkakorvainen ihmistuntija, sitoutunut ja kannustava tuki monenlaiselle työelämän matkalle, suosittelen häntä lämpimästi.

— Paula Toppila, toiminnanjohtaja, IHME Helsinki

Selkeä, rohkaiseva ja luotettava.

“Kati on taitava hahmottamaan organisaation kuvioita ja avaamaan laajoja näkymiä. Hän ohjaa näkemyksellisesti keskittämään voimat olennaiseen. Kati kannusti valintoihin, joita kohti olin menossa. Hän on ihmisläheinen, selkeä, rohkaiseva ja rohkea. Kati on varma ja luotettava, tarkkanäköinen ja valpas. Näiden ominaisuuksien tukemana on helppo kehittyä.”

— Minna Turtiainen, kokoelmapäällikkö, Gallen-Kallelan Museo, museoalan johtajakoulutusohjelma
 

Tyyni & viisas, sopivan räväkkä & kannustava.

"Suosittelen lämpimästi! Kati huokuu mentorina tyyneyttä & viisautta ja osaa viedä sekä johdattaa keskustelut syvälle. Hän on myös sopivan räväkkä & vaativa sekä konkreettiseen toimintaan kannustava. Kati valoi luottoa minuun sekä omiin vahvuuksiini.”

— Matias Kallio,
Value Based Leadership -johtajakoulutusohjelma

 

Viisasta ratkaisukykyä.

“Katilla on kokemuksen tuomaa viisasta ratkaisukykyä. Mentorointitapaamisten jälkeen oli aina positiivinen ja voimaantunut olo. Olen toiminut tavalla, jota en ollut ennen kokeillut. Kati osaa kuunnella ja kuulla, olla empaattinen ja kannustava, juuri sellainen tukija, jota uuden uran suunnittelussa kaipaa.”

— Paula Panttila, uranvaihtaja & mentoroitava
 

Sytyttävä & innostava.

“Kati on sytyttävä ja innostava, ja paneutuu ongelmakohtiin syvällisesti. Kati osaa kysyä oikeat kysymykset ja haastaa pohtimaan omaa roolia yllättävistäkin näkökulmista. Kati osaa valoisalla ja kannustavalla, mutta kriittisellä katseellaan nähdä reittejä ja neuvoa, miten edetä. Hän haastaa purkamaan itsestäänselvyydet ja näkemään niiden taakse. Katin kanssa voi yhtä hyvin maalailla suuria linjoja että miettiä pieniä, konkreettisia askelia suunnan löytymiseksi.

Opin näkemään aivan uusia mahdollisuuksia. Lopulta ehkä suurin asia oli, että aloin löytää itsestäni rohkeutta. Yhtäkkiä, muutaman kuukauden kuluttua mentoroinnin päättymisestä, olen löytänyt itseni tekemästä niitä asioita, mistä puhuimme."

— Mentoroitava, museonjohtaja

Muutosvoimat oikeaan osoitteeseen, ei turhan lässy.

"Ehdottomasti suosittelen Katin palveluita kaikille, joilla on halu päästä eteenpäin. Kati osaa ohjata energiat ja muutosvoimat oikeaan osoitteeseen niin, että tuloksia syntyy! Katin mentoroinnin tuloksena sain hakemani työpaikan. Aion käyttää hänen palvelujaan myös tulevaisuudessa urani edistämiseen. Innostava, motivoiva - mutta ei turhan lässy!"

— Lassi, mentoroitava
 

Paras tekemäni sijoitus!

"Opin ymmärtämään omat vahvuuteni ja arvoni, sain rohkeutta. Ennen viimeistä eli 5. tapaamistamme minulla oli uusi unelmatyö. Mentorointiin kuluneet rahat ovat paras tekemäni sijoitus.

Kati ei tuputa valmiita vastauksia tai ympäripyöreitä kliseitä. Hän näki tilanteeni todella tarkasti kuunneltuaan hetken omaa sekavaa pohdintaani. Kati ei itse asiassa puhu kovin paljon, hän kuuntelee - oikeasti kuuntelee. Kati tukee ja auttaa löytämään ratkaisuja itse. Kati kertoo myös omista kokemuksista johtajana ja miten on itse joitakin tilanteita ratkaissut - ei avaimena kaikkeen, vaan esimerkkinä. Hän on rauhallinen, inspiroiva ja voimakkaasti läsnä tilanteessa. Voin varauksetta suositella!"

— Uuden unelmatyön löytänyt mentoroitava


Tervetuloa mukaan matkaani.

 

Harva onnistuu muutoksissa yksin.

Muutosjohtajuus- ja mentorointipalvelut ammattitaidolla ja luotettavasti.