Oct
4
2:00 PM14:00

Äänenkäytön iltapäivä pe 4.10.

Löydä oma äänesi ja opi käyttämään sitä viisaasti

Oma äänemme kulkee aina matkassamme, mutta osaammeko me käyttää sitä oikein? “Jos se on vaikeaa, se on väärin.” Nämä sanat jäivät mieleeni äänenkäytön tunnilta, jonka pitkän linjan ammattilainen Roni Malinen piti.

Olen saanut aivan valtavasti uusia ulottuvuuksia osaamiseeni äänenkäytön opiskelun myötä. Maailma ympärillämme muuttuu kiihtyvää tahtia ja kaikki ne elementit, jotka ovat pysyneet samankaltaisina vuosisatoja, luovat miellyttävän ja turvallisen jatkuvuuden tunteen kaiken keskelle. Laulaminen, puhuminen, oman äänen löytäminen ja sen viisas käyttö. Kaikki ne ovat vuosisadoista toiseen pysyneet tässä lähellä, meissä itsessämme. Muuttuva maailma suuntaa kääntymään itseen ja oivaltamaan uutta omasta äänestä.

Näistä lähtökohdista alkoi yhteistyömme Roni Malisen kanssa. Me tahdomme muuttaa maailmaa yksi ääni kerrallaan. Tuletko sinäkin mukaan?

Järjestämme kokeilumielessä historian ensimmäisen Äänenkäytön iltapäivän pe 4.10. klo 13-14.30 ja katsomme, mitä siitä seuraa. Iltapäivä pitää sisällään niin äänenkäytön merkityksellisyyttä, käytännön yksinkertaisia keinoja löytää ja käyttää omaa ääntään sekä yksilöllisen opastuksen kunkin osallistujan ikiomaan ääneen.

Iltapäivän vedämme me, Roni Malinen ja minä, Kati Huovinmaa. Roni on 20 vuoden aikana tarjonnut oman äänenkäyttö- ja laulukoulunsa kautta opetusta sadoille oppilaille, luennoinut äänenkäytöstä ja esiintymistaidosta erilaisissa organisaatioissa, valmistunut Sibelius-Akatemiasta pianonsoiton opettajaksi 2002, lisäksi hänellä on ollut vuosien varrella oopperalaulun opintoja ympäri maailmaa. Viimeisten 15 vuoden aikana Roni on työskennellyt myös toimittajana ja juontajana eri radiokanavilla: Classic FM, Business FM, Rondo.

Mukaan Äänenkäytön iltapäivään mahtuu enintään 8 ihmistä, joten varaa paikkasi pian: www.huovinmaa.com/lahdemukaan

Sijainti on Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki.

Investointi: 109 € + alv. 24 % / osallistuja.

Kati Huovinmaa, johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen
Roni Malinen, äänenkäytön ammattilainen

Kuva: Tapio Ranta-aho /Studio Fotonokka

Kuva: Tapio Ranta-aho /Studio Fotonokka

View Event →