Filtering by: muutos

Oct
4
2:00 PM14:00

Täynnä! Äänenkäytön iltapäivä pe 4.10.

Tilaisuus on täynnä. Suuren kiinnostuksen ansiosta seuraava Äänenkäytön työpaja järjestetään jo marraskuussa 2019. Seuraa uutisia täältä: www.facebook.com/huovinmaaoy ja saat tarkemmat tiedot seuraavasta Äänenkäytön iltapäivästä ensimmäisten joukossa.

4.10. Löydä oma äänesi ja opi käyttämään sitä viisaasti

Lisää omaa äänenkäytön osaamistasi, opi käyttämään juuri sinun omaa ainutlaatuista ääntäsi oikein, taltuta esiintymisjännitystä, opi oikeat tekniikat, nappaa mukaasi helppo ohjeistus puhumistilanteisiin. Kaiken tämän tarjoaa perjantaina, 4.10. klo 14-15.30 järjestettävä Äänenkäytön iltapäivä. Vedämme sen yhdessä äänenkäytön monipuolisesti kokeneen ammattilaisen, Roni Malisen kanssa.

Mitä? Äänenkäytön iltapäivä
Missä? Postitalo, Helsingin keskusta
Koska? Pe 4.10. klo 14-15.30
Ilmoittautuminen? www.huovinmaa.com/lahdemukaan

Oma äänemme kulkee aina matkassamme, mutta osaammeko me käyttää sitä oikein? Järjestämme kokeilumielessä historian ensimmäisen Äänenkäytön iltapäivän pe 4.10. klo 14-15.30 ja katsomme, mitä siitä seuraa. Iltapäivä pitää sisällään niin äänenkäytön merkityksellisyyttä, käytännön yksinkertaisia keinoja löytää ja käyttää omaa ääneen sekä yksilöllisen opastuksen kunkin osallistujan ikiomaan ääneen.

Iltapäivän vedämme me, Roni Malinen ja minä, Kati Huovinmaa. Roni on 20 vuoden aikana tarjonnut oman äänenkäyttö- ja laulukoulunsa kautta opetusta sadoille oppilaille. Hän on luennoinut äänenkäytöstä ja esiintymistaidosta erilaisissa organisaatioissa ja valmistunut Sibelius-Akatemiasta pianonsoiton opettajaksi 2002. Lisäksi hänellä on ollut vuosien varrella oopperalaulun opintoja ympäri maailmaa. Viimeisten 15 vuoden aikana Roni on työskennellyt myös toimittajana ja juontajana eri radiokanavilla: Classic FM, Business FM, Rondo. Minä puolestani olen johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen.

Mukaan Äänenkäytön iltapäivään mahtuu enintään 8 ihmistä, joten varaa paikkasi pian: www.huovinmaa.com/lahdemukaan

Sijainti on Spaces Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki.

Kati Huovinmaa, johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen
Roni Malinen, äänenkäytön ammattilainen

Kuva: Tapio Ranta-aho /Studio Fotonokka

Kuva: Tapio Ranta-aho /Studio Fotonokka

View Event →