Muutosta ilmassa, suunta hukassa?

Odotan jo yhteydenottoasi, jotta pääsemme aloittamaan yhteisen taipaleemme.

Mitä tarjoan? Tavoitteelliset ja eteenpäinsuuntaavat organisaatio- ja johtajuussparraukset, ryhmä- ja yksilömentoroinnit. Muutosjohtoryhmä 2018 täyttyi heti ja lisää on luvassa.


Onnistumisia: ennakkoluulottomat muutosjohtajuuskokonaisuudet erilaisissa organisaatioissa, kymmeniä uusia urasuuntia eri alojen ihmisille.

Muutosjohtaja & ammattimentori

On valtavan inspiroivaa ja palkitsevaa voida vaikuttaa uusien suuntien toteutumiseen. Tule mukaan matkaani, luvassa on hyviä asioita.

Olen itse esimerkki aidosta muutoksesta. Johtamis- ja asiantuntijakokemukseni on karttunut monipuolisesti taide- ja kulttuurialalla. Nyt minulla on oma yritys ja opiskelen kaupallista maisteritason tutkintoa. Näköalat avartuvat entisestään. Joko lähdet mukaani?

Voimat olennaiseen

"Kati on taitava hahmottamaan organisaation kuvioita ja avaamaan laajoja näkymiä. Hän ohjaa näkemyksellisesti keskittämään voimat olennaiseen."

"Kati on mentorina ihmisläheinen, selkeä, rohkaiseva ja rohkea. Hän on varma ja luotettava, tarkkanäköinen ja valpas. Näiden ominaisuuksien tukemana on helppo kehittyä."

Minna Turtiainen, kokoelmapäällikkö
Gallen-Kallelan Museo
Museoalan johtajakoulutusohjelma

Riemukkain hetki on nähdä toisten onnistuvan muutoksissa.
On mahtavaa tietää, että on voinut olla mukana vaikuttamassa.
-Kati Huovinmaa