Luottoryhmä auttaa johtajia muutoksen toteuttamisessa

Opi ja oivalla lisää muutoksen johtamisesta

Muutosjohtoryhmä on eri alojen johtajien oma, muutosteemaan intensiivisesti keskittyvä luottoryhmä. Ryhmä kokoontuu 4 kk ajan, kerran kuussa, 2,5 tunnin ajan. Jokaisella kerralla käsitellään päivän muutosjohtajuusteema. Tapaamiset sisältävät myös täsmäsparrauksen ryhmän jäsenille. Hae syksyn 2019 ryhmään täällä. Syksyn ryhmä kokoontuu syyskuusta joulukuuhun. Tutustu palautteisiin alla ja täällä ja hinnastoon ohessa.

Esimerkkejä teemoista: vanhakantainen organisaatio & uudistusmielinen johtaja, viestinnän merkitys muutoksissa, tunteiden kohtaaminen ja johtaminen, erilaisuuden oivallus muutoksissa, johtajan rooli, oman jaksamisen ylläpitäminen, vertaistuen merkitys.

Muutosjohtoryhmään sisältyy myös Kati Huovinmaan tarjoama yksilömentorointi kullekin osallistujalle, ajankohtaisiin tarpeisiin kohdennetusti.

Muutosjohtoryhmä auttaa johtajia kohtaamaan ja johtamaan muutoksen onnistuneesti.

Muutosjohtoryhmä on aitoon tarpeeseen kehittämäni palvelu ja ryhmää vedän minä, radikaaleista muutoksista syttyvä muutosjohtaja ja ammattimentori Kati Huovinmaa. Suunnittelen tapaamisten teemat vastaamaan erityisesti ryhmän jäsenten toiveita.

4 kuukauden matkan aikana ryhmän jäsenet saavat paljon uutta opittavaa, konkreettisia esimerkkejä muutoksen kohtaamiseen ja johtamiseen, luottoryhmän eri alojen johtajista, vertaistukea ja ytimekästä sparrausta. Jäikö kysyttävää? Ota yhteys, vastaan mielelläni. Hae mukaan täällä.

 

Missä ja kuinka?

Säännölliset 2,5 h tapaamiset 4 kk ajan.

Tapaamispaikka on inspiroiva tila Helsingin keskustassa. Hae mukaan täällä. Tutustu palautteisiin alla ja täällä.

Hinnasto

Muutosjohtoryhmä, kesto 4 kk syyskuu-joulukuu 2019, sis. yksilömentorointi, hinta / osallistuja: 2 450 € + alv 24 %. Koroton osamaksu onnistuu, esim. 4 erässä 612,5 € + alv. 24 %

100% tyytyväisyystakuu. Mikäli osallistut jokaiseen tapaamiseen, etkä niiden päätyttyä ole tyytyväinen saamaasi hyötyyn, palautan maksamasi osallistumismaksun.

 

 

Palautetta

 

Mieletön, kaivattu keksintö.

“Olen jo pitkään tietämättäni kaivannut juuri tällaista luottoryhmää, jonka jäsenet ovat taatusti motivoituneita. Mieletön, kaivattu keksintö.”

— Johtamisammattilainen

Hyvä vertaisverkosto!

“Hyvä vertaisverkosto, ollut avaavaa kuulla muiden lähestymistapoja erilaisiin haastaviin työelämän ongelmiin, ja tukenut hyvin omaa asioiden ja tilanteiden hahmottamiskykyä.”

- Inari Virkkala, arkkitehti, projektipäällikkö

Suosittelen muutosjohtoryhmää!

“Johtajalla ei ole aina laajaa organisaatiota tukenaan. Vertaistukea ja sparrausta voi löytää onneksi muualta. Strategiatyössä sparrauksen merkitys korostuu entisestään.”

— Salla Mistola, toiminnanjohtaja, Susanna Leinonen Company

Voin suositella!

“Voin suositella muutosjohtoryhmää! Se on ollut hyvä ja tärkeä luottoryhmä eri tilanteissa ja positioissa työskenteleville ihmisille. Joka tapaamiskerta on pysytty tiiviisti kiinni asiassa. Oivalsin uusia näkökulmia muutoksen johtamisesta ja omista vaiheistani sen parissa. Hienoa, että minulla on vastaisuudessa työluottoverkosto, jolta pyytää neuvoa tai tukea.”

- Kira Sjöberg, Senior Consultant, Hopkins Oy

Pohdintaa monelta kantilta

"Suosittelen muutosjohtoryhmää sinulle johtaja, joka haet uutta suuntaa tai painit kiperien kysymysten parissa ja oma lähipiiri tuntuu olevan liian lähellä. Prosessin aikana ehtii pohtia asioita monelta kantilta."

— Minna von Zansen, asiakkuusjohtaja, Celia

Luottoryhmä vie eteenpäin

"Ryhmä ja mentori, jonka tuki on vienyt eteenpäin oman työn isojen haasteiden läpi. Ryhmä, jossa ei ole aihetta, josta ei voisi puhua."

- Alina Mänttäri, toiminnanjohtaja, Taidemaalariliitto

 

 

Toteutetaan muutos, selkeytetään suunnat.

 

Hae mukaan, oivalla radikaalisti uutta.

Muutosjohtajuus- ja mentorointipalvelut ammattitaidolla ja luotettavasti.