11 vuotta ja uusi suunta

Juuri nyt LinkedIn-profiilini postilaatikkoon tulvii onnitteluita. Uutisvirrassani näkyy ilmoitus siitä, että olen työskennellyt päivälleen 11 vuotta Vantaan taidemuseossa. Palasin takaisin Vantaalle Didrichsenin taidemuseon vuosien jälkeen elokuussa 2007.

Lähdin Vantaan taidemuseosta vuonna 2004 suuntaamaan uraani uuteen asentoon. Sitä ennen sama työpaikka oli tullut minulle tutuksi eri tehtävissä vuodesta 1996 alkaen. Totuus on siis jotain muuta kuin 11 vuotta. En ollut suunnitellut paluuta Vantaalle, mutta minut pyydettiin takaisin ja palasin.

Olen parhaillaan opintovapaalla Vantaan taidemuseon johtajan pestistä. Opiskelen kaupallista maisteritason tutkintoa Haaga-Heliassa ja työskentelen muutosjohtajana & ammattimentorina omassa yrityksessäni. Joulukuussa tutkintoni on valmis ja nyt uusi suuntani jatkuu muualla kuin Vantaan taidemuseossa. En siis ole enää palaamassa takaisin vanhaan. Tiedän, että hyviä asioita on luvassa.

Kiitos kuitenkin kaikille onnittelijoille! 11 vuotta on totta ja totta on myös se, että edessäni on uusi suunta.

Oletko sinä haaveillut uusista käänteistä omassa työelämässäsi? Voisinko auttaa sinua eteenpäin, etenemään kohti konkretiaa?

Kati Huovinmaa, muutosjohtaja & ammattimentori
kati@huovinmaa.com