Sain vaikuttavaa palautetta - lue lisää

Osaan tietysti itse kertoa, mitä palveluita yritykseni tarjoaa. Parhaiten kokemuksen osaa kuitenkin kertoa hän, joka on saanut itse kokea hyödyn asiakkaan näkökulmasta. Oli kyseessä yksilömentorointi, muutosjohtoryhmän jäsenyys tai organisaatioapu, asiakas tietää parhaiten.

Sain palautetta:

Mentorointi ylitti täysin kaikki odotukseni

Heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen olin ällikällä lyöty, ja mentorointi ylitti täysin kaikki odotukseni. Katilla ja minulla on aika erilaiset taustat, mutta silti tuntui, että Kati tajusi heti monia asioita, joita en ollut itse ikinä tunnistanut itsessäni, ja hän sai mentorina minut ymmärtämään, miten nämä asiat ovat vaikuttaneet työhöni ja omaan ammattikuvaani.

Mikä parasta, Kati osasi heti antaa hyvinkin konkreettisia neuvoja ja asetti minulle kysymyksiä ja tehtäviä, joista ymmärsin heti voivani ammentaa oman tilanteeni kehittämiseen parempaan suuntaan. Olen huomannut itsekin jo valtavaa kehitystä itsessäni ja huomaan palaavani Katin neuvoihin ja yhteisiin keskusteluihimme.

Kati on opettanut minulle paljon esimerkiksi priorisoinnista, ylpeydestä ja itsensä arvostamisesta, joka näkyy varmasti myös muille. Odotan suurella innolla jatkoa mentoroinnille.

- Mia Lavanti, markkinointipäällikkö, Wolt Oy

Lue lisää palautteita täältä ja lähde mukaan matkaani:
www.huovinmaa.com/palautteet

Kati Huovinmaa, muutosjohtaja & ammattimentori
kati@huovinmaa.com 040 572 9369